Geluid huren

Een succesvol evenement valt of staat met de kwaliteit van het geluid. Een sterke basis is dus een vereiste. Voor elk soort evenement. U wilt toch geen geluidsoverlast veroorzaken of bezoekers wegjagen door slecht geluid? Mooi… wij ook niet. Daarom zijn de systemen die JP/PA levert in de basis al perfect voor elkaar.

GeluidOrganiseert u evenementen in de buitenlucht of in het centrum van uw woonplaats? Dan weet u waarom het belangrijk is om een perfect verzorgd systeem te hebben. U als organisator wilt namelijk niet te maken hebben met een klagende buurt.
JP/PA zal met haar kennis en ervaring ervoor zorgen dat het geluid komt waar het thuis hoort, zodat overlast tot zijn minimum beperkt wordt. Zo blijft u bevriend met de buurt en hebben de bezoekers toch het geluid waar ze op hopen.
Daarom is het belangrijk een systeem te hebben, dat in de basis al goed ingesteld is.

Zorg ook goed voor uw artiesten

Daarnaast staan er vele artiesten bij u op het podium. Of dit nu DJ’s of bands zijn. Ook voor hen en hun crew is het belangrijk dat het materiaal dat er staat, goed is. Zo kunnen zij hun show neerzetten, met een goed geluid. Zonder last te hebben van vervelende tonen.

JP/PA zorgt ervoor dat alle systemen, in welke configuratie dan ook, in de juiste verhoudingen staan. Alle componenten sluiten naadloos op elkaar aan en leveren de basis die voor het evenement vereist is.
Wij leveren geluidssystemen voor 50 personen, 500 personen en zelfs voor 5.000 personen. Dus hoe klein of groot uw evenement ook is, wij hebben altijd een passend systeem.

Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken en u tijdens een kopje koffie uit kunnen leggen hoe wij ervoor zorgen dat het geluid op uw evenement staat als een huis.