JP/PA automatiseert nieuw JumpXL trampoline-park

Vrijdag 1 april heeft de nieuwe JumpXL vestiging in De Riet in Horst haar deuren voor het publiek geopend. In Limburg is dit de tweede locatie waar het unieke trampolinepark neerstrijkt. De eigenaren van De Riet wilden het concept niet helemaal kopiëren. Aan JP/PA Geluid en Licht de vraag het bestaande concept aan te passen. Voor JP/PA resulteerde dit in een opdracht voor het leveren en installeren van licht en een narrowcasting-systeem en automatiseert hiermee het trampoline-park.

Het trampoline-concept JumpXL is uniek in Noord-Limburg. De eigenaren van De Riet hebben juist om deze reden de voormalige tennishal omgetoverd tot springparadijs. De toegang van de trampolines gebeurd aan de hand van kleuren, welke elk uur wisselen. De verlichting en de tv’s moeten aangeven welke kleur in dat uur toegang heeft tot het parcours.

Uitdaging

Voor JP/PA was dit met name een uitdaging betreffende het stukje automatisering. De eerste keer namelijk dat we een narrowcasting-systeem geleverd hebben, welke ook het licht aan ging sturen. Het is gelukt en het systeem werkt, precies zoals de klant wenste. En dat is natuurlijk het einddoel.

Een kleine foto en video impressie

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.