JP/PA kiest voor line-array van Electro-Voice

Vanaf november 2017 is het hagelnieuwe X2 geluidssysteem van Electro-Voice te huur bij JP/PA Geluid & Licht. Dit systeem kenmerkt zich door de herkenbare eerlijkheid en betrouwbaarheid van Electro-Voice. Eigenschappen die er al sinds de eerste dag voor zorgen dat JP/PA telkens weer voor Electro-Voice kiest.

Electro-Voice speelt een belangrijke rol in de kwaliteit van de producties die JP/PA uitvoert. De crew van JP/PA voelt zich vertrouwd met de producten van Electro-Voice en juist daarom was het X2 line-array een logische keuze. Want een productiecrew die zich op zijn gemak voelen, presteert beter en dit resulteert in een beter technisch eindresultaat voor het evenement.

Electro-Voice X2 line-array

Grote evenementen

Het systeem maakt het mogelijk dat JP/PA grotere evenementen in elk muziekgenre kan voorzien van geluid. Publieksaantallen van 4000 personen zijn met de configuratie welke JP/PA in haar assortiment opneemt, geen probleem. Door eenvoudige uitbreidingen zijn grotere bezoekersaantallen ook geen probleem. Dit komt mede door de universele inrichting van het systeem.

X2 op uw evenement

U wilt het nieuwe Electro-Voice X2 line-array toch ook op uw evenement? Neem contact met ons op en wij vertellen u juist waarom JP/PA en X2 de juiste combinatie zijn voor uw evenement.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.