JP/PA steunt Stichting LIVA

Soms is het belangrijk om ook stil te staan bij de kleinere en belangrijke dingen in het leven. Want ondernemen draait niet alleen om het verdienen van geld. Af en toe moet je ook aandacht schenken aan zaken die andere mensen kunnen helpen. Zaken die ervoor zorgen dat andere mensen financieel gesteund worden. Daarom steunt JP/PA Geluid & Licht ‘Stichting LIVA’.

Stichting LIVA ondersteunt ouders bij een zware tijd rondom de bevalling, maar ook bij ziekte/ongeluk en/of het overlijden van een kind. Ondersteuning wordt geleverd door diverse LIVA Experts die ouders helpen met het zoeken naar een oplossing op zowel financieel als medisch aspect. Daarnaast ondersteunt Stichting LIVA ook nog financieel in onder andere de vorm van benzinekaarten, parkeerkaarten en verblijfskosten.

Omdat de volledige stichting op vrijwilligers draait en dergelijke stichtingen geen inkomen hebben, maar het moeten hebben van sponsors en partners, heeft JP/PA ervoor gekozen ondersteuning te bieden op het moment dat Stichting LIVA events organiseert om geld in te zamelen voor de ouders die het nodig hebben.
Het eerste event dat we ondersteunen is de Spin-A-Thon, georganiseerd door Anco Lifestyle Centre en welke plaats vindt op 22 januari 2016. Tijdens dit event wordt er gefietst, waarbij de opbrengst geheel ten goede komt van Stichting LIVA en Nathaniels Victory Foundation.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.