Live evenementen

Jera On Air 2014

13 en 14 juni 2014 vond alweer de 22e editie plaats van Jera On Air in Ysselsteyn. Wij hebben het geluid en licht mogen verzorgen op de Large Rockhand Stage.
Fotografie: David Hartl - www.facebook.com/pages/DaDi-Photo/

Sleuteloverdracht en Boorebrullef 2014

Carnaval 2014 kende nog twee belangrijke gebeurtenissen: de Sleuteloverdracht en de Boorebrullef. Beide evenementen werden technisch ondersteund door JP/PA. Fotografie: Bas Kleuskens

25 jaar Mission Impossible

De vriendengroep Mission Impossible bestaat in 2014 25 jaar. Reden voor een groot feest. Wij verzorgden de volledige techniek. Fotografie: Bas Kleuskens

Pronkzitting en Klosoverdracht D'n Dreumel Horst

Voor het eerst vonden de Pronkzitting en de Klosoverdracht van CV D'n Dreumel plaats in de Mèrthal. Wij zorgen ervoor dat de juiste sfeer gecreëerd kon worden. Fotografie: Bas Kleuskens

Proclamatie D'n Dreumel 2014

Een van de carnavalsevenementen waar heel Horst naartoe leeft is het uitkomen van Prins Carnaval. Zaterdag 25 januari werd Rob Vissers bekend gemaakt als leider van de Horster Carnaval voor het seizoen 2014. Wij mochten hier voor het eerst de volledige techniek verzorgen en hebben een totaal nieuwe beleving neergezet voor alle aanwezigen. Foto's gemaakt door Bas Kleuskens

Live On Stage

Op 29 november 2013 vond het Live On Stage evenement plaats in de Mèrthal in Horst. Met optredens van The (Wild) Romance ft. John Hayes, Campaign en Eva Wijnen & Otherwise werd er een gevarieerd en kwalitatief neergezet. Wij hebben dit aangevuld met kwalitatief geluid en licht. Resultaat: een top evenement! Foto's zijn gemaakt tijdens het optreden van Campaign.

Koppelpop 2013

Op zaterdag 31 augustus vond het festival Koppelpop plaats op het Raadhuisplein in Susteren. Twee podia, 12 bands en een vol plein, zorgden voor een mooie dag. Wij verzorgden het geluid en licht op het hoofdpodium.

Jera On Air 2013

Hét festival van regio Venray! Wij leveren hier al enkele jaren het geluid en licht.

Aspergefeesten 2013

Dit jaarlijk terugkerend evenement draait helemaal om de \'Asperge\'. Een evenement waarbij cultuur gecombineerd wordt met live-muziek en entertainment.

Drums Around The World

Een wereldreis maken puur met drums. Wij hebben hier het geluid en licht verzorgd, op zulke manier dat de wereldreis echt beleefd kon worden.

Jera On Air 2012

Hét festival van regio Venray! Wij leveren hier al enkele jaren het geluid en licht.

Bondsfeest Schutterij St. Jan Grubbenvorst

Tijdens het Bondsfeest hebben wij het geluid en licht in de tent verzorgd en de geluidsversterking op het buitenterrein gerealiseerd.