Maak uw beleving waar op de Hiltho in Horst

Van 6 t/m 11 oktober is JP/PA Geluid & Licht te vinden op de Hiltho in Horst. Niet alleen met de verhuur van materialen. Maar ook met een eigen stand. We hebben enkele nieuwtjes te vertellen. Maar vooral willen we samen met u kijken naar uw evenement. Want wij weten zeker dat wij van toegevoegde waarde kunnen zijn.

Maak van uw evenement een beleving

Uw evenement trekt een groot publiek met een geweldige line-up. Maar waar is deze line-up zonder goede en betrouwbare technische ondersteuning? Nergens! Een goede voorbereiding, uitwerking en uitvoering zijn ook bij de techniek van wezenlijk belang.
Wij helpen u met deze voorbereiding. Onze jarenlange ervaring biedt de juiste basis om uw evenement goed voor te bereiden. Daarnaast kiezen we alleen de meest betrouwbare materialen en een gedreven, professionele crew, zodat ook tijdens de uitvoering alles op rolletjes loopt.

De partner voor uw bedrijfsevenement

De partner voor uw bedrijfsevenement

Viert u een jubileum of presenteert u een nieuw product? Dat is het des te belangrijker dat alles op rolletjes bij lopen. De climax van uw presentatie moet geen anti-climax worden. Een goede voorbereiding is bij een bedrijfsevenement nog belangrijker. Het concept moet aansluiten bij uw bedrijf. De juiste middelen moeten aanwezig zijn voor uw presentatie. En ten slotte moet alles uitvoerig getest zijn voordat de deuren van uw evenement open gaan. Denk hierbij aan repetities en uitvoerige technische test.
En dat is waarom wij de juiste partner zijn, want wij begeleiden dit allemaal voor u.

Geen groot evenement, maar wel een lampjes of een luidspreker nodig?

Geen groot evenement, maar wel een lampjes of een luidspreker nodig?

Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor elk type evenement, groot of klein, hebben wij de juiste materialen beschikbaar om extra sfeer te creƫren of om voor een lekker stukje achtergrondmuziek te kunnen zorgen. Ook met een beetje, kunt u uw tuinfeest, buurtfeest of verjaardag al een beleving meegeven.

Bezoek ons op de Hiltho

We hebben nu voldoende redenen benoemt om ons op de Hiltho in Horst te bezoeken. U kunt ons vinden op stand E1.11 in Paviljoen #1. Een paviljoen dat wij samen met 9 andere ondernemers uit de regio opgebouwd en ingericht hebben. En dit paviljoen is zeker niet te missen, want dit is het eerste paviljoen dat u inloopt, wanneer u voorbij de entree bent.

Mocht u vooraf nog vragen hebben, neem dan contact met ons op.
Maar natuurlijk zien we u het liefste tijdens de Hiltho op onze stand.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.