Nieuw in de verhuur: Robe Viva CMY movinghead

Nog maar net geïntroduceerd op Prolight + Sound  4 t/m 7 april en wij hebben hem al in de verhuur beschikbaar. We hebben het natuurlijk over de Robe Viva CMY, een van de nieuwe parels uit het productgamma van Robe. En een bewegende armatuur geschikt voor werkelijk alle soorten evenementen.

Robe VIVA CMYDe Viva steelt de show

De Robe Viva CMY heeft de kracht om elke show te stelen; van dance event tot rock concert. De vele mogelijkheden qua kleur en de veelzijdige effecten zorgen ervoor dat elke wenselijke sfeer en elke effect gecreëerd kan worden. En vooral belangrijk is de betrouwbaarheid. Want wat je zeker niet wilt is dat de lampen tijdens de show uitvallen. En als het al gebeurd, dan zal het niet aan deze spot liggen.

Zakelijk vooruitstrevend

Ook voor zakelijke evenementen een perfecte armatuur. Juist omdat deze spot in staat is elke gewenste sfeer te creëren. Dus of het nu voor een knallende productintroductie is of als sfeermaker tijdens uw corporate event. De Robe Viva CMY kan het aan.

Perfect match

Samen met de Road Hog 4 is de Robe Viva CMY een waardevolle aanvulling voor het verhuurprogramma van JP/PA Geluid & Licht. Evenementen in de breedste zin van het woord, worden door deze combinatie naar een hoge niveau getild.

De Robe Viva CMY ook op uw evenement?

Neem dan snel contact met ons op om de spot live te zien. Samen met u kijken we hoe deze  veelzijdige armatuur op uw evenement ingezet kan worden.

This entry was posted in Nieuws. Bookmark the permalink.