Uw partner in geluid en licht

Passie voor geluid heeft ertoe geleid dat in 1998 JP/PA Geluid & Licht (toen JP/PA Geluidverhuur) opgericht is. Met de focus op de versterking van live muziek is het bedrijf de laatste 15 jaar uitgegroeid tot een volwaardig verhuurbedrijf van geluid en licht, gevestigd in Horst (Noord-Limburg).

De partner die ontzorgt

JP/PA Geluid & Licht is voor uw evenement de partner, die het volledige technische aspect van het evenement in handen kan nemen. Door de jarenlange opbouw van kennis en ervaring, zijn wij in staat u te adviseren en informeren over geluid, licht, video, rigging en stroom met betrekking tot uw evenement.
U heeft al voldoende wat uw aandacht vraagt. Wij bieden u de mogelijkheid het technische gedeelte bij een betrouwbare partner neer te leggen.

De kwalitatieve partner

Naast kennis en ervaring is het ook heel belangrijk te werken met betrouwbaar en kwalitatief materiaal. Wij kiezen dan ook voor veelal A-merken, zoals bijvoorbeeld Electro Voice, Midas en Robe. Niets mag aan het toeval overgelaten worden. En met een goede basis, wordt dit ook niet gedaan.

Uw partner in geluid en licht

Onze partners

Wij kunnen niet alles alleen. Daarom werken wij samen met bedrijven die dezelfde passie en kennis hanteren. Zo zijn wij verzekerd van een betrouwbare partner en zijn wij er zeker van dat we u dezelfde kwaliteit kunnen blijven leveren.

JP/PA is voor u de partner…

  • … die betrouwbaar is
  • … die de juiste technische kennis voor uw evenement heeft
  • … die een kwalitatieve aanvulling is voor uw evenement
  • … die voor u altijd de juiste oplossing heeft
  • … die simpelweg de perfecte is.

Nog niet overtuigd? Neem dan contact met ons op.